Convince Interactive A/S
Åboulevarden 49
8000 Aarhus C

Email: info@convince.dk
Tlf: 8743 4050

Convince på Facebook Convince Interactive på Instagram Convince Interactive på YouTube
SOCIAL MEDIA

referencer

 

Hvad siger kunderne om os?

Vores mangeårige samarbejde med Convince bygger kort og godt på gode resultater inden for kreativ og strategisk sparring, idé- og konceptudvikling, digital præsentation og grafisk design.

 

Gennem kreativitet, kvalitet, nærvær, tillid, vilje, enestående engagement, forståelse, skarpt fokus, seriøsitet, ærlighed, tålmod og humor har Convince Interactive, gennem flere forskelligartede projektforløb, været en fantastisk samarbejdspartner for ARoS, der værdsætter max kompetence og professionalisme.

Museumsinspektør, Birgit Pedersen
ARoS Aarhus Kunstmuseum

 

Vores mangeårige samarbejde med Convince bygger kort og godt på gode resultater inden for kreativ og strategisk sparring, idé- og konceptudvikling, digital præsentation og grafisk design.


Produkt- og Marketingchef Susanne Breiner
NKT Cables A/S

 

Først og fremmest indledte jeg et samarbejde med Convince pga. den værditænkning og følelsesmæssige vinkel, som kendetegner deres løsninger, og så er der altid tænkt lige netop den ekstra tanke, som giver en kampagne den ekstra dynamiske finish.

Marketingchef Annelene Hausmann
Svendborg Sparekasse

 

Vi har et godt og tæt samarbejde med Convince. De har en stærk forståelse for onlinemarkedet, hvilket naturligvis er meget vigtigt for os. De har været gode til at understøtte vores profil i nye og kreative løsninger, ligesom de også er meget dynamiske med gode inputs til den videre udvikling af vores online kommunikation. De formår at udvise fleksibilitet samtidig med en professionel styring af projekterne.

Marketingchef Morten Duch
Happii.dk

Convince har for os fremstået som en seriøs og professionel samarbejdspartner, der leverer varen. Medarbejderne hos Convince har endvidere udvist stort engagement og har indlevet sig i vores forretningsidé og koncept, og har således bidraget til et bedre produkt til stor glæde for både os og vores kunder. Convinces fleksibilitet til at løse ad hoc opgaver har kun fremmet samarbejdet.

Managing Director Richard M. Motzfeldt
TaxaPlan

 

I Convince Interactive har vi ud over en kreativ og strategisk stærk sparringspartner også en samarbejdspartner med styrker indenfor idé- og konceptudvikling. Deres evne til at tænke innovativt og skabe brugervenlige hjemmesider med fokus på oplevelser og funktion, er simpelthen grundlaget for vores gode og konstruktive samarbejde.

Convince Interactives præsentationer og deltagelse i møder er forfriskende og engagerende og er med til at fremme processen – også på de strategiske niveauer.

Udviklingskonsulent Hanne Wellendorf
Center for Turistudvikling i Norddjurs Kommune

 

I Convince Interactive har vi fundet den rigtige sparringspartner, idet bureauet ikke kun producerer det, vi bestiller, men også giver os reelt modspil og løbende videreudvikler vores designkoncept, så det afspejler udviklingen og trenden i markedet. Vi oplever, at Convince følger vores vækst på tæt hold og dermed er updatet med nye muligheder til vores marketingplan.

Fordi Convince byder ind med nytænkning og kompetent sparring og således værner om deres kunder og partnere, har vi sammen oparbejdet et tillidsforhold, der kan holde i mange år fremover.

Marketingchef Camilla Bruun
Mindworking A/S

 

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med team’et hos Convince. Convince Interactive var præcis den webpartner vi efterlyste og lige fra første møde har holdet givet os en følelse af, at vi var i de bedste hænder – professionelt som personligt. Vi har i Convince Interactive fået en partner, der – udover at støtte os rent kreativt – tillige ønsker at samarbejde i ordets egentlige forstand. En partner, der ønsker at støtte og udvikle vores marketingprocesser, og som håndterer vores daglige problemstillinger seriøst.

Marketing & Info Manager Marie Louise Pedersen
Air Alpha A/S

 

Jeg har samarbejdet med Convince igennem flere år og altid fået en professionel, kompetent og ikke mindst personlig feedback. I processen er Convince gode til at stille de rigtige spørgsmål og på den måde få vendt mine indspark til gode kreative løsninger.

Salgs -og marketingchef/Partner Jan Strandkvist
Eicom A/S

 

Convince har nogle gode kreative indgangsvinkler og fokus på respons, hvilket er vigtigt for en internetvirksomhed som BilBasen. Der er altid styr på projektledelsen, og tingene kommer til aftalt tid. Endvidere arbejder Convince effektivt og altid til yderst rimelige priser.

Direktør Kenneth Andersen
BilBasen

 

Just-Eat.dk har valgt Convince som onlinebureau, fordi de bidrager med nytænkning og idérigdom. Convince er altid klar med den kreative indgangsvinkel til Just-Eats kampagneudformning og budskaber. 

Tidl. CEO Nordic Morten Larsen
Just-Eat.dk Aps